Nieuws

Oversized vest breien met Fiona breipakket

Na het grote succes van de Bernadette vest, die nog steeds heel actueel en populair blijft, heeft de oversized vest en look zijn intrede gedaan. Overal zie je hem terug. Overhangende schouders en ruim vallende volumes zorgen voor een knus, maar toch stijlvolle look.

Met Fiona lanceren we een breipakket, waarmee je zo’n oversized vest zelf kan breien. Fiona is een comfortabele, warme en stijlvolle vest met oversized look, brede overhangende schouders en mooie afwerking van de boorden. De frisse kleuren waarin Fiona beschikbaar is tillen de snit en je look naar een hoger niveau. Het is ook een ideale woonvest.

Fiona breipakket voor een oversized vest - fotoshoot

Fiona breipakket voor een oversized vest ontworpen door Wolnut

De vest is lekker warm, maar toch ademend dankzij de katoen/acryl blend en goed onderhoudbaar. Het garen heeft een jeanswash look.

Bij deze vest schenken we extra aandacht aan mensen die niet goed tegen wol en andere dierlijke materialen kunnen. Aangezien de vest uit katoen/acryl bestaat.

Fiona breipakket voor een oversized vest beschikbaar in verschillende frisse kleuren

Het pakket is beschikbaar in mooie frisse kleurtjes die niet alleen de winter opfleuren, maar vooral goed staan tijdens de tussenseizoenen. Alle verdere informatie lees je op de productpagina.

Vind ons leuk op Facebook
Volg ons via Instagram

Een bericht gedeeld door Wolnut (@wolnutbe) op