Nieuws

Shine out met Wooladdicts wintergarens

Een wolmerk die aansluit bij de filosofie die wij hanteren bij Wolnut. Super mooie kwalitatieve on trend garens. Verkrijgbaar in prachtige kleuren en vergezeld van duidelijke patronen. We verwelkomen Wooladdicts met veel plezier in ons gamma.

Een nieuw merk van LANG Yarns. Een nieuwe hippe lijn garens met verhaal. Wooladdicts lanceert 5 verschillende soorten garens voor de winter. Elk garen heeft een eigen thema en bijpassende patronen. De patronen zijn terug te vinden in het Wooladdicts magazine #1.

Patronen en magazine

Met de patronen In het Wooladdicts magazine #1 kan je een volledige winteroutfit samenstellen. Er zijn heel veel comfortabele basic truien, sjaals, oversized vesten, omslagdoeken, mutsen, handschoenen, sokken… in terug te vinden.

Ga naar het Wooladdicts magazine #1

We hebben alle patronen en wat je nodig hebt verzamelt bij patronen op onze website. Zo kan je het magazine en de benodigdheden eenvoudig bestellen. In het magazine lees je de de patroonbeschrijving en hoe je het kledingstuk moet breien.

Garens

Elke soort komt in elf kleuren geïnspireerd op aardse elementen en natuurelementen. Er zijn verschillende natuurtinten verkrijgbaar en drie winterse trendkleuren. Dit nieuwe merk is vanaf de lancering enorm populair en wordt heel goed ontvangen. Alvast spannend wat Wooladdicts in petto heeft voor het zomerseizoen!

Hieronder vind je een overzicht van de 5 nieuwe wintergarens.

Wooladdicts Air

Een zacht garen met pluizige textuur. Wooladdicts Air is heel geschikt om hedendaags brei- en haakwerk mee te maken en ook de kleuren zijn helemaal on trend.

Dit garen is veelzijdig en je kan er eigenlijk elk kledingstuk mee maken, maar het is uitermate geschikt voor truien, vesten en de grotere kledingstukken. Het garen heeft namelijk een luchtige draad en veel looplengte per 50 gram. Hierdoor zullen grote kledingstukken niet zwaar gaan wegen en zijn ze comfortabel om te dragen.

Bezoek de productpagina
Ga naar de patronen voor dit garen

Naalddikte 5 – 5,5 mm
Samenstelling 84% Merino extrafine
16% Polyamideanti-vilt-finish
Lengte 125 meter
Gewicht 50 gram

Wooladdicts Earth

Wooladdicts Earth is een middeldik garen waarin super fijne alpaca wol is verwerkt. Het garen heeft een zachte touch en is goed onderhoudbaar. Earth is geschikt om te breien en haken.

De combinatie van merinowol, fijne alpaca en polyacryl maakt het garen licht, luchtig om dragen en toch warm.

Bezoek de productpagina
Ga naar de patronen voor dit garen

Naalddikte 5,5 – 6 mm
Samenstelling 50% Superfine Alpaca
35% Polyacryl
15% Wol
Lengte 65 meter
Gewicht 50 gram

Wooladdicts Fire

Wooladdicts Fire is een superzacht dik garen dat bestaat uit maar liefst 98% fijne Merino wol. Zelden voelt een dikker garen zo zacht. Perfect voor kledingstukken die heel dicht tegen de huid zitten of bijvoorbeeld een knusse woondeken.

Dankzij het dikke garen maak je heel vlug vooruitgang tijdens het breien. Het eindresultaat is toch mooi en verfijnd dankzij de kwalitatieve look van het garen.

Bezoek de productpagina
Ga naar de patronen voor dit garen

Naalddikte 9 mm
Samenstelling 98% Merino wol
2% Polyester
Lengte 75 meter
Gewicht 100 gram

Wooladdicts Love

Wooladdicts Love is een dunner superlicht garen. De draad in kettingstructuur zorgt voor veel detail in je breiwerk. Heel geschikt voor sjaals, mutsen, handschoenen, aansluitende truien en andere kledingstukken.

Bezoek de productpagina
Ga naar de patronen voor dit garen

Naalddikte 4 mm
Samenstelling 92% Extrafine Merino
8% Polyamide
Lengte 125 meter
Gewicht 25 gram

Wooladdicts Water

Wooladdicts Water bestaat in 11 heerlijke kleuren die verder gecombineerd kunnen worden met de kleuren van de andere Wooladdicts garens. Water bestaat uit 100% baby Alpaca en is een zacht fluffy garen die niet prikt.

De licht golvende draad zorgt voor een luchtig breiwerk. Het breiwerk wordt licht en volumineus en is vergelijkbaar met Mohair. Met dit type garen is het mogelijk om met meerdere draden tegelijkertijd en een dikkere naald te breien.

Bezoek de productpagina
Ga naar de patronen voor dit garen

Naalddikte 4,5 – 5 mm
Samenstelling 100% Baby Alpaca
Lengte 140 meter
Gewicht 50 gram

 

Vind ons leuk op Facebook
Volg ons via Instagram

Een bericht gedeeld door Wolnut (@wolnutbe) op