Nieuws

Sprookjesachtige bamboe breinaalden

Heb je ook altijd al eens willen weten hoe het er zou uitzien als sneeuwwitje of roodkapje een sjaal zou breien? Wij bij Wolnut weten sinds kort het antwoord op deze vraag. Reis je mee naar een betoverende sprookjeswereld?

De DMC bamboe breinaalden zien er uit alsof ze in een sprookje werden gemaakt. Deze handgeschilderde bamboe breinaalden komen in verschillende kleurtjes, telkens met een fris bloemenpatroontje. De bamboe breinaalden hebben een gladde hoogglans afwerking, waardoor steken vlot over de naalden bewegen.

De punten zijn mooi gevormd, maar toch niet te scherp. Hierdoor is het een ideale naald om met fluffy of fantasiegaren te werken. De naald zal niet vlug doorheen het garen prikken, maar de draad mooi meenemen.

Elke diameter heeft zijn eigen kleur, waardoor de naalden goed herkenbaar zijn. Een mooie collectie. Beschikbaar van 2,5 mm tot 10 mm. Het is een zekerheid. Als je graag foto’s van je WIP’s en breiwerk neemt. Deze naalden fleuren je foto’s en je breiwerk zeker extra op.

Vind ons leuk op Facebook
Volg ons via Instagram

Een bericht gedeeld door Wolnut (@wolnutbe) op