Blog

Misschien #knitkarl jij straks Karl Lagerfeld couture

Het geluksgetal van Karl Lagerfeld, overleden vorig jaar in februari, is 7. The Woolmark Company en het Karl Lagerfeld brand lanceren een limited edition DIY #KnitKarl Breipakket waarvan 777 exemplaren gewonnen kunnen worden. Om een breipakket te winnen moet je deelnemen aan een online codezoektocht. Onderaan dit artikel helpen we je op weg met enkele codes.

De wedstrijd als eerbetoon aan Karl Lagerfeld is beschikbaar voor iedereen en loopt van 7 februari tot 7 maart 2020. In 1954 won Karl de Woolmark prijs in de jassencategorie met een narcisgele jas en modegeschiedenis was geschreven. Alle wol die het modehuis verder gebruikt was steeds van Woolmark.

Bij Wolnut ontwerpen we ook mode. Met onze Wolnut breipakketten proberen wij zelf geschiedenis te schrijven, dus volgen we mode en de knitwear vibes kort op.

DIY #KnitKarl Breipakket

Van het breipakket zijn 777 dozen gemaakt. In de doos vind je één van de vier door Karl Lagerfeld ontworpen unisex breipatronen. Een trui, muts, hoofdband of sjaal die je kan personaliseren met bijgeleverde Karl pins.

#KnitKarl breipakket

Verder vind je in de doos Woolmark-gecertificeerde Australische 100% merionowol en #knitkarl breinaalden.

Vier ontwerpen van Karl Lagerfeld

Het idee om het Karl Lagerfeld brand te vieren door zo’n breipakket in samenwerking met Woolmark werd in het jaar voor zijn dood afgestemd met de modeontwerper. Hij vond dit een waanzinnig idee, want breien is volgens hem helemaal terug. Wist je dat veel modellen zelf in de backstage breien in afwachting van de runway.

#KnitKarl ontwerpen trui en sjaal

Er werd gekozen voor vier tijdloze breipatronen voor dit project. Misschien brei je straks één van deze couture stuks zelf in je favoriete breihoek.

Maak kans en win het breipakket

Win één van de 777 Limited Edition The Woolmark Company x Karl Lagerfeld Knit Karl kits. Zoek op het internet naar unieke codes op websites, blogs, Instagram, Facebook… Meestal in combinatie met de hashtag #knitkarl. In totaal kan je 777 codes terugvinden tussen 7 februari en 7 maart 2020.

Een code kan je herkennen aan het volgende formaat: KLWXXXXX. Heb je een code gevonden ga dan naar www.knitkarl.com en speel mee. Hoe meer codes, hoe meer kans. Op deze website kan je alle informatie over de wedstrijd nog eens nalezen in het Engels, een account aanmaken en meespelen.

Hieronder vind je alvast enkele knitkarl codes die wij hebben gevonden. Nadat je ons volgt via Instagram kan je deze codes bekijken.

Volg onze Instagram en bekijk hier de codes

Follow us on Instagram to unlock and see knitkarl codes here.

Powered by Capture and Convert

Als je een doos hebt gewonnen of tips hebt om codes te vinden, schrijf hieronder dan een comment. Spannend!

Veel succes.

#KnitKarl ontwerpen haarband en muts

Vind ons leuk op Facebook
Volg Wolnut op Instagram
Doe mee met hashtag #wolnutbe
Wolnut op Instagram
Wolnut op Instagram