Blog

Muud handgemaakte lederen tassen en etuis

Het Deense merk Muud maakt handgemaakte luxe lederen tassen en etuis met tijdloos design. Oorspronkelijk ontwierpen ze vooral leren producten voor kappers en visagistes, maar doen dat nu ook voor handwerken. Dankzij Muud is er bij Wolnut een hele collectie mooie luxe leren breitassen, haaketuis, shoppers en handtassen verkrijgbaar.

Het Deense merk Muud maakt handgemaakte luxe lederen tassen en etuis met tijdloos design

Door hun jarenlange ervaring met leer zijn de producten tot in het kleinste detail uitgewerkt met focus op dierenwelzijn en milieubewust geproduceerd.

Waarom Muud?

Heel veel etuis en tassen die je vandaag kan kopen zijn vaak te klein of beperkt in ruimte. Je kan er bijvoorbeeld wel naalden in kwijt, maar geen kabels en kabelstoppers. Of je hebt etuis waar net een reeks naalden in kan en geen onderdeel meer. Muud heeft hun tassen en etuis speciaal afgestemd op de handwerkcommunity en geluisterd naar alle wensen. Ze zien er bovendien heel mooi uit, zijn eenvoudig in onderhoud en duurzaam. Verder in deze blog lees je meer over enkele van hun populaire producten zoals de Stockholm breinaaldenetui, Marina hobbyhandtas en Saturn XL projecttas.

Ze ontwerpen in Denemarken en produceren de stuks in India. Muud gebruikt leer gelooid van lokale koeien die vrij leven in de natuur. De handgemaakte leren etuis en tassen voldoen aan strenge Europese kwaliteitseisen.

De handgemaakte leren etuis en tassen voldoen aan de strenge Europese kwaliteitseisen

Populaire producten

Hieronder kan je enkele populaire producten terugvinden van Muud die we in ons assortiment hebben opgenomen. Bekijk hier ons volledig assortiment.

Muud Stockholm en Bergen etui

Stockholm is één van de populairste producten. Deze premium leren etui biedt ruimte voor het overzichtelijk bewaren van verwisselbare breinaaldpunten, tunische haaknaaldpunten of zelfs haaknaalden. Daarnaast zijn er ook nog extra vakken en een groot ritsvak voor kabels, stekenmarkeerders en allerhande accessoires.

Met Bergen kan je kleine accessoires opbergen zoals wolnaalden, stekenmarkeerders, kabel endcaps of zelfs je Earpods.

Wil je graag in de stijl van Stockholm blijven, maar vooral al je sokkennaalden opbergen dan zit je goed met Oslo XL. Deze leren etui biedt plaats aan 18 sets sokkennaalden en sluit met een knoop.

 

Muud Trondheim etui

Met Trondheim heb je ruimte voor het overzichtelijk bewaren van breinaaldpunten, breinaalden zonder knop of haaknaalden. De 2 grote en 2 kleine vakken maken het mogelijk om ook accessoires zoals kabels, naalden, stekenmarkeerders, een schaartje of andere kleine benodigheden te bewaren.

 

Muud Marina schoudertas

Doordat Muud zo gewoon is van leren tassen en etuis te maken, kan je ook een reeks stijlvolle handtassen bij hen terugvinden. Ze lijken op handtassen en shoppers, maar zijn ook ontworpen met handwerk opbergen als focus.

Marina bijvoorbeeld is een heel mooie tas. De leren flosjes op het uiteinde van de sluiting, de kokervormige vormgeving en de verstelbare schouderband maken het design helemaal af. Binnenin heeft de tas een ritsvak en twee kleinere schuifvakken voor je mobiele telefoon, sleutels, portemonnee en koptelefoon.

Zoek je het iets klassieker dan is bijvoorbeeld de leren tas Sara of de handgemaakte leren shopper Show een aanrader.

 

Muud Saturn XL

Een totaal andere breitas dan dat je al ooit hebt gezien is de Saturn XL. Deze projecttas biedt ruimte aan het project waar je momenteel aan werkt en ook aan alle benodigdheden zoals je naalden en kleinere accessoires. Met zowel vele vakken aan de buitenkant als binnenkant kan je eenvoudig alles ordenen.

Vind ons leuk op Facebook
Volg Wolnut op Instagram
Doe mee met hashtag #wolnutbe
Wolnut op Instagram
Wolnut op Instagram