Blog

Tuva Amigurumi haakpakketten met Scheepjes Catona

Tuva Publishing is een uitgeverij van creatieve hobbyboeken. Sinds kort heeft Tuva enkele mooie succesvolle amigurumi figuren van ontwerpster Alison North uitgebracht als complete haakpakketten. Je kan kiezen uit 12 karaktervolle personages en we verkopen ze allemaal bij Wolnut.

Alison North (Instagram: @kornflake_stew) is bekend van haar vele haakpatronen die goed zijn omgeschreven en eenvoudig worden uitgelegd. Natuurlijk ook voor haar bestseller boek Cutest Crochet Creations. De patronen in de Tuva amigurumi haakpakketten zijn van haar hand en volledig uitgeschreven in het Nederlands, Engels en Turks.

Tuva Amigurumi haakpakketten

De pakketten zijn heel leuk vormgegeven en ontzettend mooi kwaliteitsvol verpakt. De pakketten maken het ook heel leuk om een haakproject aan iemand cadeau te geven. De figuren worden uitgewerkt met het mooie meegeleverde Scheepjes Catona katoengaren.

Elke doos bevat een ruitje waardoor je een kleine glimp krijgt van de materialen waarmee je aan de slag zal gaan nog voor je de doos hebt uitgepakt.

Aan elk karakter is er een verhaaltje verbonden dat je op de doos kan lezen. Ook in het patroonboekje zijn er details te lezen en terug te vinden over jouw figuur. Er zijn maar liefst 12 verschillende pakketten. Van een beertje tot een koe en van een vosje tot een koppel vogeltjes.

Inhoud van Tuva Amigurumi haakpakkettenInstagram: Tuva Publishing

De haakpakketten bevatten alles wat je nodig hebt om je gekozen personage te maken.

  • Patroonboekje
  • Alle nodige garens
  • Ergonomische haaknaald
  • Borduurnaald
  • Vulmateriaal
  • Benodigde accessoires

De meegeleverde benodigde accessoires zijn bijvoorbeeld borduurgaren voor de oogjes, lint voor de afwerking, amigurumi veiligheidsogen, een stekenmarkeerder, … Al naargelang welk figuurtje je hebt gekozen.

Karaktervolle amigurumi figuren van Alison North

Wil je zelf aan de slag en één van deze gezellige bende haken? Ga dan via de volgende link naar een overzicht van alle Tuva amigurumi haakpakketten. Heel veel plezier met je nieuwe avontuur.

Vind ons leuk op Facebook
Volg Wolnut op Instagram
Doe mee met hashtag #wolnutbe
Wolnut op Instagram
Wolnut op Instagram