Blog

Vesper vernieuwd, Juliette een kleinere Bernadette vest

Ons verfijnde Bernadette vest breipakket Vesper bestaat ongeveer een jaar. Dit breipakket valt in de smaak bij onze volgers en werd vaak met plezier zelf gemaakt of cadeau gegeven. Na veel vragen over extra maten hebben we de oplossing. Vesper is vernieuwd en we introduceren Juliette een kleinere Bernadette vest.

Juliette een kleinere Bernadette vest

Breipakket Vesper heeft nu een klein zusje. Juliette een kleinere Bernadette vest variant beschikbaar van maat 2 jaar tot 14 jaar. Met de nodige hulp en onderzoek hebben we verschillende kindermaten uitgewerkt. We werken op maat van je kleine meid terwijl we de typische oversized look behouden.

Exact de juiste maat voor je dochter uitkiezen is niet eenvoudig. Kinderen groeien vlug en sommige zijn voor op hun leeftijd of komen juist iets achter. Geen probleem bij Juliette, het patroon meegeleverd in dit breipakket helpt je verder en beschrijft de maten.

Juliette is net zoals Vesper geschikt voor elke breier die een zachte, betaalbare, verfijnde Bernadette vest variant wil bekomen. Natuurlijk is het ook het ideale startproject om zelf te breien of cadeau te geven.

Wolnut fotoshoot Juliette breipakket

Tijdens één van de mooiste zonnige avonden van het jaar organiseerden we de fotoshoot voor Juliette. Ons model Luna draagt kleur poederblauw en poederroze op de foto’s. Extra foto’s kan je bij het Juliette breipakket bewonderen.

Vesper breipakket vernieuwd

Wolnut heeft sinds kort een gloednieuwe stijl en dus kregen onze bestaande diy-pakketten ook een vernieuwing. Vesper kreeg een nieuwe verpakking en aangepaste inhoud en is nu ook beschikbaar in maat XL en XXL.

Het patroon kreeg een flinke update en bevat nu nog meer informatie over de maat, afmetingen en pasmomenten.

Wolnut breipakketten Vesper en Juliette beschikbaar in verschillende maten

Je ziet het goed uitgelegd op de afbeelding hierboven. Vesper is beschikbaar van maat S tot XXL en Juliette van 2 jaar tot 14 jaar. Bij elk pakket zitten de juiste hoeveelheden wol en benodigdheden. Alle informatie vind je terug op de productpagina van de pakketten.

Vind ons leuk op Facebook
Volg Wolnut op Instagram
Doe mee met hashtag #wolnutbe
Wolnut op Instagram
Wolnut op Instagram